Kunngjøringer‎ > ‎

Ekstraordinært årsmøte og løypedugnad 4. okt.

lagt inn 3. okt. 2014, 00:38 av Jan Tore Richardsen
Vi minner om ekstraordinært årsmøte i Makalaus Løypelag, førstkommende lørdag, den 4. oktober 2014 kl. 17:30 i Makalausbua i Stavadalen.

Tema er valg av styre – vi utvider fra 2 styremedlemmer + en vara (de som deltok ved stiftelsen i juni), til 6 medlemmer. Møtet er altså en nødvendig formalitet for å få valgt nytt styre.

Vi gir også en kort informasjon om status for løypemaskinen, men det legges ikke opp til andre punkter eller diskusjoner i møtet. Se for øvrig innkallingen i mail sendt til de som var medlemmer i løypelaget ved innkallingen, den 10. september. Medlemmer som har meldt seg inn etter 10. september får også kopi av denne mailen og kan stemme.
 
Fullmakter:
De som vil møte ved fullmektig, bes sende en e-post tilbake til styret på mailadressen styret@makalausloypelag.no med følgende informasjon: Navn på den som gir fullmakten, og navn på den som får fullmakt. Fullmakten må sendes fra mailadressen til det medlem som gir fullmakten.
NB: Samvirkeloven er streng, og det er kun tillatt at en person får en fullmakt. Gi derfor ikke fullmakt til noen uten å avklare med vedkommende at hun/han ikke har flere fullmakter med seg.
 
P.S. Minner også om dugnaden på lørdagen. Vi er nesten i mål, men vi mangler fortsatt noe jobb. Rishovda skal ryddes, samt at vi må gå opp en del av strekningene for å sjekke at alt er ok. Fint om dere enten melder dere på via påmeldingen på facebookgruppen til Makalaus Løypelag, eller sender en mail. Et av oppmøtestedene vil være ved Knutsfeten kl. 11 for de som skal rydde Rishovda.
Comments